Geld verdienen met Ebooks

Geld verdienen met ebooks

Het maken van een ebook is een goede methode om thuis online geld te verdienen. Je hoeft namelijk maar 1 keer het ebook te plaatsen en de inkomsten zullen de rest van je leven blijven binnen komen. Je kunt er voor kiezen zelf een ebook te schrijven of te laten schrijven door een freelancer. Vervolgens kun je het ebook te koop aanbieden en dus onbeperkt geld verdienen met ebooks.

Hoe kan ik geld verdienen met het maken van ebooks?

Allereerst moet je bedenken welk eBoek je op de markt wilt gaan brengen. Dit kan bijvoorbeeld een kookboek, informatief boek of roman zijn.

Tip van ons: Wanneer jouw eBoek een oplossing biedt aan mensen, willen zij daar graag geld voor betalen. Je zou kunnen schrijven over een onderwerp waarover je veel weet, zoals over jouw hobby’s of gevolgde opleiding.

Het schrijven van een eBoek kan veel tijd in beslag nemen. Daarom kun je ervoor kiezen een freelancer dit te laten doen. Echter ben je natuurlijk hierdoor wel iets duurder uit.

De layout van een ebook

Belangrijk voor een succesvol eBoek is de layout. Denk bij de Layout aan paginanummering, schrijfstijl, spelling, kopregels, alinea’s en afbeeldingen. Hiervoor is het handig om personen jouw geschreven eBoek te laten nalezen en te laten verbeteren. Zodra meer mensen de teksten aanpassen wordt het steeds makkelijker leesbaar voor anderen.

Door jouw eBoek digitaal vorm te geven komt het een stuk professioneler en betrouwbaarder over bij de potentiele koper van het eBoek. Ook zal je hierdoor merken dat de verkopen zullen stijgen. Wanneer je enigszins bekend met Photoshop kunnen verschillende programma’s hulp bieden bij het vormgeven van jouw eBoek.

Het gebruik van afbeeldingen in ebooks

Voor het gebruik van afbeeldingen en/of cover in jouw eBoek kun je gebruik maken van Dreamstine. Op deze website worden afbeeldingen geplaatst welke je na betalingen tegen enkele voorwaarden kunt gebruiken.

De promotie van ebooks

Wanneer je jouw eigen eBoek hebt gemaakt is het tijd voor de promotie. De promotie is mogelijk met of zonder budget. Je kunt bijvoorbeeld een website maken, een blog of een artikel gaan schrijven. Ook zou je het eBoek onder de aandacht kunnen brengen bij webshops of affiliate marketing websites. Het voordeel van het plaatsen op andere websites is het grote aantal te bereiken klanten. 

Tips voor succesvolle ebooks

Er zijn vele personen die duizenden euro’s hebben verdiend aan eBoeks. Dit zijn belangrijke punten bij het schrijven van succesvolle eBooks:

  • Bepaal onderwerp en aansluitende doelgroep
  • Bekijk andere eBooks omtrent jouw onderwerp
  • Maak een plan/inhoudsopgave
  • Werk volgens een planning en deadline
  • Lees tekst na en laat het door anderen nalezen
  • Gebruik zwarte leestekst
  • Maak een goede voorpagina om interesse te wekken bij kopers

Met deze verdien methode verdien jij een stuk meer!

Veel beter is om geld te gaan verdienen met affiliate marketing. 

Affiliate marketing is simpelweg het promoten van andermans producten in ruil voor geld. Je hoeft dus zelf geen producten/diensten in te kopen of te verkopen.

Je kunt vandaag al beginnen zonder opstartkosten + je hoeft er de deur niet voor uit! 

In de affiliate marketing revolutie legt Jacko van A tot Z uit hoe jij een winstgevende affiliate business maakt. Klik hier om ook minimaal 7.500 euro per maand te verdienen >>

Één reactie op “Geld verdienen met Ebooks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *