Geld verdienen met handel

Geld verdienen met handel

Geld verdienen met handel? Het inkopen en verkopen van goederen, of te wel handel, is een hele goede methode om thuis geld te gaan verdienen. Bij ons is het succes dan ook begonnen met het verhandelen van producten. Er zijn vele online en fysieke plaatsen waar je goedkoop spullen in kunt kopen. De ingekochte goederen kunnen worden doorverkocht met een hoge marge. Met deze methode ben je eigen baas en behoud je de winst voor jezelf. 

Hoe kan ik geld verdienen met handel?

Allereerst moet je gaan bedenken welke goederen je gaat inkopen en verkopen. Daarbij is het slim na te denken over de huidige vraag en handelsprijzen op de markt. Voor sommigen is het best lastig om een goed product te kiezen.

Wij raden je dan aan een product te kiezen waar je veel over af weet of iets wat te maken heeft met jouw hobby.

Eerst zal je een goedkope en/of gunstige productsoort moeten uitkiezen. Goedkope producten vind je onder andere hier:

 • Rommelmarkten
 • Kringloopwinkels
 • Veilingen
 • Faillissement veilingen
 • Politie veilingen
 • Goedkope leveranciers
 • Marktplaats
 • Facebook
 • Webshops uit China

De ingekochte goederen verkoop je voor een hogere prijs dan de inkoopprijs. Nu zal je geld hebben verdiend met handel.

Bekijk onderstaande websites voor goede handel!

Op onderstaande websites kun je goedkoop goederen inkopen voor de handel. Vaak worden op deze websites goederen verkocht voor ver onder de marktprijs.

Tip! Meld je aan voor de nieuwsbrief bij Speurders aanbiedingen om op de hoogte van aanbiedingen te blijven.

Ook kun je rommelmarkten en kringloopwinkels gaan bezoeken. Op deze plekken vind je veel goede handel met waarde. Veel oude spullen en verzamelobjecten die hier te vinden zijn kunnen worden doorverkocht met enorme winsten. 

Op veilingen wordt van alles aangeboden. Van kleine (verzamel) objecten tot grote partijen en pallets. Door de ontzettend lage inkoopkosten kan het erg effectief zijn voor het verkrijgen van handel. Op veilingsites zoals jouwveilingen.nl worden elke dag nieuwe veilingen toegevoegd. Ook wij zien hier regelmatig interessante partijen en verzamelartikelen voorbij komen. 

Door het gebruik van internet kun je handel vinden over heel de wereld. Dat betekent vele goedkope leveranciers, bijvoorbeeld uit China. Op een website als Aliexpres kun je heel voordelig goederen inkopen. Daarnaast kun je kiezen goederen in partijen in te kopen. Dat levert uiteraard nog meer voordeel en geld op. Een bekende groothandel is AliBaba. Denk hierbij wel weer aan het marktonderzoek, zo voorkom je met een partij te zitten waar geen vraag naar is. 

Lees het artikel snel geld verdienen met een slim handeltje.

Kijk naar andere handelaren voor goede handel

Door actief te zijn op advertentiewebsites kom je er snel achter welke producten goed te verhandelen zijn. Op Marktplaats zijn dan ook vele handelaren actief welke je als voorbeeld kunt nemen. Door op de profielen van andere handelaren te klikken, zie je wat zij te koop aanbieden. Bekijk de prijzen en het aantal reacties. Het is altijd belangrijk om te kijken naar de vraag van een product. Op deze manier kun je de juiste producten gaan zoeken.

Gratis producten op Marktplaats

Op Marktplaats worden dagelijks nieuwe producten aangeboden welke gratis kunnen worden opgehaald. Bekijk dus op Marktplaats wat er allemaal gratis wordt aangeboden en wat je kunt opknappen/doorverkopen.

Grote vraag naar bestsellers

Ga naar Aliexpres en bekijk onder het kopje “orders/bestellingen” de bestsellers. Bestsellers zijn de producten die het meest verkocht worden op de website. De vraag is dus hoog. Zo’n product kun je wellicht ook goed in Nederland gaan verkopen. 

Voorafgaand marktonderzoek. Gat in de markt?

Het is erg belangrijk bij het uitkiezen van een product te bekijken of er wel voldoende vraag naar is. Bekijk daarom de markt van jouw product goed. Daarbij is het belangrijk te kijken naar de concurrentie.

Als voorbeeld bestellen wij een partij sleutelhangers uit China op Aliexpres. De sleutelhangers willen wij doorverkopen op Marktplaats. Eerst gaan we bekijken of er concurrentie is op Marktplaats en stellen ons daarbij de volgende vragen:

 • Hoe hoog is de mate van concurrentie?
 • Welke soort sleutelhangers verhandelen zij?
 • Op welke doelgroep richten zij zich?
 • Welke prijzen hanteren zij?

Na het beantwoorden van deze vragen kun je een mogelijk gat in de markt ontdekken en bedenken of het rendabel genoeg is om te gaan handelen in sleutelhangers. Door voorafgaand marktonderzoek uit te voeren, kan er worden voorkomen dat er mogelijk verlies wordt geleden wegens onvoldoende vraag naar de aangeboden sleutelhangers.

Waar verkoop ik mijn handel?

Zodra je hebt bedacht welke producten je gaat inkopen en verkopen, heb je een media nodig om de producten te promoten en aan te bieden. Het makkelijkste is binnen enkele minuten gratis een Marktplaats account aan te maken en een advertentie te plaatsen. Lees anders eens het artikel: geld verdienen met Marktplaats.

Uiteraard zijn er ook andere manieren, zoals: sociale media, Ebay of Letgo. Deze type media zijn allemaal gratis te gebruiken om goederen op aan te bieden.

Naast het gratis inzetten van media, kun je overwegen te investeren in een webshop of marketing activiteiten. Zo kun je de producten sneller gaan verkopen.

Handel snel kwijt raken

De ingekochte producten wil je natuurlijk zo snel mogelijk verkopen met zo veel mogelijk winst. Als je net begint met handelen kan dat lastig zijn, daarom hebben we een aantal tips voor je om producten sneller/makkelijker te verkopen:

 • Maak duidelijke foto’s van de producten. Wanneer iemand iets online van je wilt kopen, is diegene afhankelijk van je foto’s. De koper kan niet even het product vasthouden. Zorg daarom voor foto’s van goede kwaliteit en laat het product van alle kanten zien, inclusief eventuele beschadigingen.
 • Met een titel kun je de advertentie een stuk aantrekkelijker maken. Zet er bijvoorbeeld bij: koopje, laatste, nieuw, kersttip of cadeautje. Ook kun je een belangrijk product eigenschap vetgedrukt in de titel zetten.
 • Door een lange advertentie tekst kom je professioneel en betrouwbaar over. Wellicht kun je de product beschrijving van de fabrikant gebruiken om in eigen woorden te beschrijven. Vermeld ook de beschadigingen van het product, zo voorkom je problemen in de toekomst. Vergeet als laatste niet de spelling te checken!
 • Er bestaan vele advertentiesites waar je gratis producten op kunt aanbieden. In plaats van de advertentie enkel op Marktplaats te plaatsen kun je hem op nog wel 5 andere websites plaatsen.
 • Het is belangrijk om in de advertentie aan te geven wat de verzendkosten voor de koper zijn. Wanneer de koper namelijk beweert geen product te hebben ontvangen en jij hebt “gratis verzending” aangegeven, kan jij aansprakelijk worden gesteld. In dat geval moet je het bedrag terugbetalen en ben je ook nog eens je product kwijt.
 • Kijk uit met betalingen via PayPal. Voor klanten is PayPal een veilige manier om online aankopen te doen. Echter, de klanten worden misschien wel te veel beschermd waardoor oplichters er ook gebruik van maken. Wanneer iemand namelijk meldt geen product te hebben ontvangen, dan dien jij te bewijzen dat dit wel zo is. Alleen een verzendbewijs tonen hiervoor is niet voldoende. De oplichter kan namelijk zeggen dat er een steen in de doos zat. Wij raden je dus af om betalingen via PayPal te accepteren.

Geld verdienen met handel? Dit is een alternatief

Veel mensen willen zelf beginnen met handelen. Echter weten zij simpelweg niet in welke producten handel zit. Of zij hebben niet voldoende geld om producten in te kopen. Daarom wil ik je vertellen over een winstgevend alternatief.

Zelf verdienen wij tot op de dag van vandaag veel geld door het promoten van andermans producten en diensten. De producten promoten wij op advertentiesites, social media en websites. Jij kunt ook veel geld gaan verdienen met affiliate marketing.

Jacko is al lang actief op het gebied van affiliate marketing. Daarom kan hij jou exact vertellen hoe je een affiliate site opzet die honderden euro’s oplevert. Ook jij kunt hier vandaag nog mee starten. Je hebt namelijk geen technische kennis, diploma of budget nodig om te beginnen met affiliate marketing.

Lees hier meer over de online videotraining van Jacko Meijaard >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *