Geld verdienen met Links

Geld verdienen met links

Thuis geld verdienen met links is een makkelijke, maar voor veel mensen onbekende verdien methode. Deze verdien methode kun je toepassen in je dagelijkse leven, wat het zo aantrekkelijk maakt.

Op deze pagina ga ik je meer vertellen over geld verdienen met links. Wat wat zijn de manieren om geld te verdienen met links? Je ontdekt het allemaal hieronder.

Hoe kan ik geld verdienen met links?

Je kunt geld verdienen met links via AdFly. AdFly geeft jou de mogelijkheid geld te verdienen met het verspreiden van links. Zodra mensen op jouw identieke link klikken ontvang jij geld. Je hoeft alleen een account te maken op AdFly. Vervolgens kun je een link (URLverkorten via de website van AdFly. Je kunt elke URL verkorten. Als voorbeeld verkorten we hieronder de URL van onze website thuis-inkomsten.nl. Wanneer jij op de verkorte URL zou klikken ontvangen wij dus geld.

De officiële link: www.thuis-inkomsten.nl

De verkorte link van AdFly: http://zipansion.com/2c8DY

Zoals je hieronder kunt zien hoef je op AdFly enkel een link te kopiëren en vervolgens op ‘shrink’ te klikken. 

linkjes verkorten met adfly

Waarom verdien ik geld met links verspreiden?

Wanneer mensen op de ingekorte link van AdFly klikken krijgen zij voor enkele seconden een reclamebanner te zien. Hierdoor krijg jij geld betaald voor het verspreiden van links. Adfly krijgt namelijk geld betaald van adverteerders die graag een product of dienst onder de aandacht willen brengen.

Hoe kan ik veel geld verdienen met Adfly?

Wij raden aan om vanaf nu elke keer wanneer je een URL wilt verspreiden de link te verkorten via Adfly. Mocht je bijvoorbeeld een website of webshop aan willen raden bij familie of vrienden door middel van het verkorte linkje, krijg jij hiervoor betaald. 

Ook kun je links gaan plaatsen op je sociale media accounts. Mocht jij een interessant artikel lezen of een game aanraden kun je de verkorte link op je sociale media account gaan plaatsen.

In je account kun je precies zien hoe vaak er is geklikt op jouw link en hoeveel geld je in totaal hebt verdiend. Wanneer je $5 op jouw account hebt staan kun je laten uitbetalen.

Dit verdient een stuk beter dan linkjes verkorten

Wanneer je de verdien methode ‘affiliate marketing’ toepast kun je een stuk meer geld verdienen.

Je promoot dan simpelweg producten of diensten via een weblinkje. Voor elke verkochte product of dienst welke door jou tot stand is gekomen, ontvang je een vergoeding.

Je kunt dit helemaal zelf opstarten vanuit huis en hebt geen startkapitaal nodig.

Klik hier om meer te lezen en zelf geld te gaan verdienen met affiliate marketing >>

Succes!

Één reactie op “Geld verdienen met Links

  1. Adfly is geen aanrader. Ik heb geprobeerd om een url in te korten en deze uit te testen. Inkorten geen probleem, maar als je de link plakt in om het even welke browser krijg je meldingen ivm spyware en virussen. Het artikel krijg je niet te zien, tenzij je alle meldingen van de pagina toestaat (en spyware binnenlaat). Jammer, want het zou leuk zijn om echt geld te verdienen door url’s in te korten en deze links op je social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *