Geld verdienen met reclame op je auto

Reclame rijden en honderden per maand verdienen

geld verdienen met reclame op auto

Reclame stickers op je auto laten plaatsen is een makkelijke methode om geld te verdienen.

Aangezien de kosten voor benzine en auto-onderhuid aardig kunnen oplopen, kan het interessant zijn om dit te compenseren. Een goede manier om dit te kunnen realiseren is reclame rijden.

Voor deze methode zal je uiteraard wel over een auto en rijbewijs moeten beschikken. Je stelt namelijk een auto ter beschikking voor (meerdere) reclame stickers.

Voor het reclame rijden ontvang je een vergoeding van ongeveer 250,- euro per maand, afhankelijk van de partij waarvoor je gaat rijden.

Op deze pagina ontdek je alles over geld verdienen met reclame op je auto.

Hoe kan ik geld verdienen met reclame op mijn auto?

Allereerst meld je jezelf gratis aan op een website voor reclame rijden. Via reclame rijden websites kun je direct je aanmelding voltooien en geld verdienen met reclame op je auto.

Na het registreren op een website voor reclame rijden, kun je jouw auto aanmelden. Hiervan ontvang je direct een inschrijfbevestiging. De door jouw aangemelde auto komt nu in een landelijke database waar hij onder de aandacht van adverteerders wordt gebracht.

De adverteerders nemen bij interesse contact op en doen een voorstel van mogelijke reclame. In het voorstel krijg je te horen wie de adverteerder is en wat de reclame bestickering precies inhoudt. Ook zal je zien wat de omvang van de reclame bestickering is en hoeveel de vergoeding bedraagt.

Mocht je akkoord gaan met het voorstel krijg je meestal 20% van de gehele vergoeding vooraf uitbetaald. De andere 80% krijg je wanneer de bestickering van de auto wordt verwijderd. De reden hiervan is dat men zeker wilt zijn dat je de hele maand de reclame op de auto hebt gehad.

De stickers worden door het bedrijf zelf op de auto aangebracht en weer verwijderd. Dit zorgt ervoor dat de stickers geen schade aan jouw auto zullen aanbrengen.

Is mijn auto geschikt voor reclame rijden?

Bij het aanmelden van een auto vul je verschillende gegevens van de auto in. Dit zijn zaken zoals, aantal kilometers, staat van de auto, onderhoud en kleur. Deze factoren bepalen mede de hoogte van de vergoeding en hoeveel adverteerders interesse zullen hebben.

Om reclame te mogen rijden moet je voldoen aan enkele voorwaarden. Voorwaarden voor het adverteren op je auto zijn:

 • Nette auto ( het hoeft geen dure auto te zijn, enkel in goede staat)                    
 • Geen asociaal rijgedrag
 • Geen overgespoten auto
Reclame rijden

Hoeveel geld verdien ik met reclame op mijn auto?

De hoogte van de vergoeding hangt af van een aantal factoren:

 • Aantal kilometers per week
 • Staat van de auto
 • Periode (zomer/winter)
 • Formaat van de auto
 • Onderhoud van de auto
 • Kleur van de auto
 • Benzine of elektrisch rijden

Mocht je reclame willen gaan rijden, dan zul je ongeveer 200,- euro per maand verdienen. In een jaar zal je dan 2400,- euro verdienen. Niet heel veel, maar je kunt er mogelijk wel gratis door rijden.

Bij sommigen bedrijven kun je zelfs 250,- euro of meer per maand verdienen.

reclame auto voorbeeld

Welke reclame wordt op mijn auto geplaatst?

Je kunt verwachten dat er verschillende soorten reclames op je auto worden geplaatst. Hierbij hoef je niet altijd akkoord te gaan met een voorstel.

De bedrijven die willen dat je met hun advertenties op je auto gaat rondrijden hebben elk hun eigen strategieën. Sommigen zullen slechts enkele stickers willen laten plaatsen, terwijl een andere partij zelfs een hele wrap op je auto wilt plaatsen.

Het verschilt dus per campagne hoeveel en welke reclame er op je auto wordt geplaatst. Ook zullen de stickers er natuurlijk niet voor altijd op blijven zitten. Wanneer je besluit om te stoppen met reclame rijden, dan kan het bedrijf de stickers er gewoon weer van af halen. De kans is zeer klein dat je auto beschadigt door een reclamesticker op je auto. Maak je dus geen zorgen over dure reparaties of nieuwe lak.

Hoe vind je een betrouwbare partij?

Helaas zijn er in het wereldje van reclame rijden ook veel oplichters actief. Het kan daarom slim zijn om erop te letten of het om een betrouwbaar bedrijf gaat om geld te verdienen met reclame op je auto.

Let bijvoorbeeld op de aanmeldingsprocedure. Een betrouwbaar bedrijf zal vragen naar het jouw leeftijd, het merk, het model, het bouwjaar en je rijgeschiedenis. Ook mag het rijden met reclame op je auto je niks kosten. Je hebt dus geen maandelijkse of jaarlijkse kosten om er mee te beginnen of te eindigen. Als dit wel het geval is, is het waarschijnlijk geen betrouwbaar bedrijf.

Een ander punt is de verzekering. De auto moet in ieder geval minimaal verzekerd zijn, zodat mensen je willen inhuren voor hun reclame op je auto. Denk ook aan de kosten voor het plaatsen en verwijderen van reclame stickers. Hier worden normaal gesproken geen kosten voor in rekening gebracht.

Bovendien kan het verstandig zijn om alleen reclame te rijden voor bedrijven welke duidelijk hun contact- en bedrijfsgegevens vermelden. Bekijk dus of er een telefoonnummer of e-mailadres aanwezig is om vragen te beantwoorden als je met een probleem of vraag zit. Zoek liever naar een andere partij als dit niet het geval is.

Waar kan ik reclame rijden voor geld?

Helaas zijn er momenteel geen geschikte Nederlandse partijen waar je terecht kunt om geld te verdienen met reclame op je auto.

Het aanmelden en reclame rijden is volledig kosteloos. Er zijn dus geen kosten voor het wrappen en afhalen. De meeste bedrijven werken dan ook samen met professionele wrappers door heel Nederland.

Na het goedkeuren van je auto, zal je berichten ontvangen wanneer er beschikbare campagnes bij jou in de buurt zijn. Vervolgens kun je zelf bepalen of je deze opdracht wilt uitvoeren of niet. Het fijne is dus dat je niet zelf hoeft te zoeken naar beschikbare campagnes.

Je kunt bij bedrijven tot wel 250,- euro per maand verdienen. Mocht je een elektrische auto rijden, dan kun je zelfs nog meer betaald krijgen.

Er gelden vaak wel een aantal voorwaarden om reclame te rijden, namelijk:

 • een minimaal bouwjaar
 • een Nederlands kenteken
 • geen zichtbare of hele erge schade
 • je moet soms een minimaal aantal kilometer per maand rijden

Deze voorwaarden zijn opgesteld, omdat de bedrijven achter de reclames willen dat hun reclames worden getoond op nette auto’s die voldoende op de weg rijden.

Via de onderstaande knop kun je jezelf direct aanmelden op de website. Eventueel kan het ook via hun app. Je kunt dan direct beginnen met reclame rijden en honderden per maand verdienen.

Het bedrijf betaalt het volledige verdiende bedrag aan het einde van elke maand uit als er voldoende gereden is en aan de voorwaarden voldaan is.

Om er zeker van te zijn dat de hele maand reclame op de auto heeft gezeten, vragen zij gedurende de campagne om foto’s te maken en deze te uploaden via de app.

De hoogte van de vergoeding wordt alleen gebaseerd op de minimale gereden afstand. Je moet soms zelfs minimaal 1000 kilometer rijden om het volledige bedrag te ontvangen.

Andere manieren om geld te verdienen dan met reclame op je auto

Naast geld verdienen met het laten plaatsen van reclame op je auto en hiermee rondrijden, zijn er nog meer manieren om geld te verdienen met je auto.

Je kunt bijvoorbeeld pakketten of maaltijden gaan bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan rijden voor Uber Eats. Mocht je veel thuis zijn, in de stad wonen of veel vanuit huis werken, dan kun je zelfs je auto verhuren voor een passief inkomen.

Je kunt besluiten een aantal verdienmodellen te combineren, zodat je zoveel mogelijk geld verdient. Afhankelijk van de manieren kun je met een beetje tijd en moeite in ieder geval een leuk maandelijks inkomen verdienen met je auto, en dan hoef je niet eens altijd alleen reclame te rijden.

De beste manier om geld te verdienen op het internet is affiliate marketing. Je promoot dan producten van diensten in ruil voor anderen. Dit kan volledig via het internet. Via de onderstaande introductie video kun je direct aan de slag en veel meer geld gaan verdienen dan met reclame rijden.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

81 reacties op “Geld verdienen met reclame op je auto

  1. Ik rijd een Opel corsa, in nette staat, ik rijdt veel in Amsterdam, Amstelveen,alkmaar,beverwijk,heemskerk,omstreken noord Holland.
   Ongeveer 300 KM per week
   Ik ben een vrouw dus ik rijdt altijd netjes!

 1. Waarom moet je eerst registratie geld betalen om daarna te wachten tot iemand komt kijken of je auto geschikt is?
  Kunnen ze het niet van de eerste betaling inhouden?

 2. Goedemiddag,

  Ik heb een zwarte Seat Leon TSI uit 2012.
  Auto ziet er verder perfect uit, was hem meestal om de 3-4 dagen.
  Wekelijks rijd ik zo’n 400-500km.

  Gr. Hans

 3. Hallo,

  Ik heb een zilvergrijze Peugeot 406 coupé met een 3.0 V6 uit 1998 ik rijdt gemiddeld 1000km per week ofwel 4000 per maand.

  Met vriendelijke groet, Henk Jan

 4. Ik ben evenementen beveiliger van beroep,
  Ik rij met mijn Renault Megan 1.6 van festival door het hele land.
  Van landgraven (pinkpop) tot Groningen (nk/wkvollybal)
  Van Rotterdam (Feyenood) tot Amsterdam (rai)
  Zomer, lente, herfst, lente..
  Stel ik mijn auto tot uw beschikbaarheid.

  Ik hoor graag van u

 5. Hallo,

  Ik heb een witte toyota aygo uit 2014 met 117000 km.

  Voornamelijk rijd ik in steden, zoals Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Botlek voor mijn werk.

  Minimaal rijd ik zo’n 150 km per week.

  Graag zie ik een bericht tegemoet.

  Met vriendelijke groeten,

  Marko

 6. Hallo,

  Ik heb een zwarte peugot 107 met een leuke/sportieve spoiler er op. Mijn auto komt uit 2011 en ziet er altijd keurig verzorgd en schoon uit.
  Ik rijd minimaal 180 km per week.

  Graag hoor ik van jullie!
  Met vriendelijke groet,
  Lisa

 7. Rijdt ongeveer 100 km in de week en is uit 2000 en zeer netjes
  Is een auto voor mijn kind die beperkt is

 8. Hooi ik heb een nette Nissan QasQai van 2009 ik rij door heel Nederland 500 km per week Will graag jullie reklame doen en geld verdienen

 9. Hallo ik heb een Fiat punto 1.2 groen uit 2001 162.000 km gelopen ik maak zo’n 700km per week privé en werk ik ben een echte drijver laat ik het maar zo zeggen mijn auto is zeker niet moeders mooiste maar ziet er nog goed en sportief uit een eye catcher zou ik zeggen graag wil ik reclame kijken

 10. Ik zal graag reclame willen rijden. Ik rijd in een mini cooper S grijs wit met 130000 op de teller . Ik hoor graag de mogelijkheden

 11. Hallo,

  Ik heb een nette zwarte Opel Astra uit het jaar 2012. Graag zou ik reclame willen rijden. Ik rij behoorlijk wat kilometers in Zeeland. Ik hoor graag meer betreft de mogelijkheden.

 12. Goedemiddag
  Ik heb een nette Suzuki wagon uit het jaar 2002
  Ik rij ook veel kilometers .
  Ik wil mij graag opgeven voor reclame rijden !
  Zie u reactie graag tegemoet !

 13. hallo wij zouden graag reklame willen rijden .we beschikken over 2 tal caddy.s kleur wit. en een xxl bestelbus kleur wit. deze rijden dagelijkes door groningen friesland en drenthe.. mocht u er reklame voor op hebben .dan hoor ik graag

 14. Hallo. Ik heb een zwarte vw polo uit 1999.Ziet er nog goed uit en is helemaal in orde. Kilometers wisselen. Wil graag reclame rijden.

 15. Ik wil reclame rijden . Ik rijd elke dag op de snelweg 50km pef dag . Ik heb een skoda fabia uit 2007 grijs en rij netjes nooit bekeurd

 16. Goede avond,
  Ik heb een witte citroën C1 van december 2016 en maak ongeveer 50 kilometers per dag.
  Ik zou graag reclame rijden voor een bedrijf.

 17. Beste lezers, ik heb een V-klasse 250 bestelbus (zwart) uit 2014. Ik rij ongeveer 100 km per dag door het centrum van leiden, Leiderdorp en via de snelweg naar Roelofarendsveen. Mvg. Danny.

 18. Hallo

  Heb een Peugeot 107(zwart) er staat 110.000 op de km en ik rijd veel in tiel en omstreken!
  Zou graag reclame willen rijden. Gr e vd broek

 19. Ik heb een lichtblauwe fiat punto er staat 97000km op, en ik woon in zandvoort en rij veel in heemste,hoofddorp,haarlem en ook rotterdam,zoetermeer ongeveer 200 a 300km per week. Ik rijd en onderhoud me auto netjes

 20. Ik zou dat graag willen doen ik rij veel in Brussel Antwerpen en ook veel voor mijn vrije tijd. En ik zit er niets met in om met reclame te rijden;

 21. Ik zou dat graag willen doen
  Ik rij in Tilburg, alleen niet zo heel veel maar 100 km in de week rij alleen naar school en ik te tanken naar Poppel. Mijn auto staat dan wel op een parkeer plaats bij het zwembad

 22. Hoi, ik rijdt elke dag van Tilburg naar Eindhoven en weer terug. Daarnaast regelmatig in Den Bosch en Utrecht/Amsterdam. Ik maak gebruik van een nette goed focus rally.

 23. Hoi ik rijd elke dag van hogeveen naar groningen voor mijn werk. En biiten om rijd ik graag rond. Ik heb een goed onderhouden en nette nissan micra

 24. Ik heb een lelijke ‘groene monster’ Opel Astra 2001 en heeft veel onderhoud nodig. Stickers om een nieuwe auto an te bevelen lijkt me daarom wel grappig…

 25. Goedeavond

  Hoe kan ik in aanmerking komen voor reclame rijden.

  Ik rij ongeveer 180 kilometer per dag voor woon werk verkeer.

  Alvast bedankt
  met vriendelijke groeten
  Mark van Dijk

 26. Geachte lezer, ik ben zoekende naar de Tennissport gerelateerde autoreclame rijden.
  Ben ik daarvoor bij U aan het goede adres ??

  Graag verneem ik van U.

 27. Ik heb een taxi auto die elke dag wordt gereden in (hartje)Amsterdam. Deze auto rijdt 7 dagen per week in Amsterdam. Indien u wilt dat uw reclame wordt gepresenteerd op mijn auto, kunt u mij een mail sturen (e.u1996@live.nl).

 28. Beste,

  Kan ik mijn voertuig laten bestickeren tegen betaling en via welke site kan ik dit doen?

  Wij wonen in Antwerpen.
  Kan u mij hiermee helpen aub?

  Bedankt.

  Tim

  Outlook voor Android downloaden

 29. Goededag. Ik ben auto lief hebber van bmw
  Ik rij zn 800km per week puur plezier rondtjes (touren)
  De auto is sapphira zwart. K zag dit voor bij komen en ben wel geintreseert. Kunt u mij hier verder in helpen.
  Mvg michael verduin

 30. Hey,

  Ik heb een witte Toyota Auris break (bouwjaar 2015) en ik rijd ongeveer 500km per week. Ik woon in Nederland en werk in België.

  Mvg Michelle

 31. Hallo, ik rijd ongeveer 700 km per week en voornamelijk de A50 en A58 ongevoeglijk Tilburg. Heb een Seat Ibiza van 2011 (velgen en hele auto helemaal zwart) Ik wil reclame rijden op mijn auto en de hele auto mag vol. Hoor graag van jullie.

  Mvg, Sharon

 32. Zilveren kleur Renault Laguna bj 2006
  200 km per dag rij ik.
  Wil graag reclame rijden voor o.a Red Bull ,Coca-Cola of voor andere bekende reclames.

 33. Ik heb een Hyundai ix35…zeer goede staat…alle reclame mogenljjk te zetten op mijn auto…waar of hoe kan ik me inschrijven…ik woon in limburg belgie.

 34. hallo ik heb een witte opel combo metalic van bouwjaar 2012.ik wil ook wel reclame rijden voor een bedrijf,ik hoor het graag,laat een bericht achter. groetjes

 35. Hallo , ik heb een bestelbusje .
  Het is een ford transit connect
  Witte kleur ..
  Zeer nette auto zonder schade
  Wel heel graag reclame rijden .

 36. Hallo ik zou graag reclame rijden voor u ik heb een Hyundai IX20 MPV bj. 2011 Zwart en we rijden gemiddeld 350 km. per week overal ook in het buitenland als het even kan dan kan de kmstand oplopen.

 37. ik zou ook graag reclame voor julie rijden rij nog al heel veel ik heb een renault megane scenic 2005 ik rij al meer dan twee jaar in betrouwbare wagen

 38. HOI , ik woon in almere en ik werk 4 dagen in de week in amsterdam , mijn auto staat dan in de parkeergarage geparkeerd waar de omgeving leidseplein ook staat .Ik rij een grijze nissan qashqai uit 2009 met achter geblindeerde ramen en ik zou graag van jullie diensten gebruik willen maken . M.v.g

 39. Ik wil me graag aanmelden om voor jullie reclame te gaan rijden.Ik ben veel rond winkelcentra te vinden;regio Etten-Leur/Breda/Bergen op Zoom en Roosendaal.Ik rij in een l.koffie-kleurige Toyota I.Q.

 40. Hey,
  ik zie dat er veel reacties onder deze blog staan van mensen die reclame op hun auto’s willen laten plaatsen, maar niet weten waar.
  Ik weet dat er in Nederland een bedrijf is die dat doet: wrapanddrive
  Ik heb laatst een campagne voor ze gereden in Utrecht, daar heb ik €250 mee verdiend.
  Wellicht zijn er mensen die ook interesse hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *