Geld verdienen met spaarprogramma’s

geld verdienen met spaarprogramma's

Geld verdienen met spaarprogramma’s? Actief zijn op spaarprogramma’s is een makkelijke methode om thuis online geld te verdienen. Op de website van een spaarprogramma kun je geld verdienen door het verrichten van kleine activiteiten. Deze activiteiten zijn bijvoorbeeld het bekijken of klikken op reclame. Grote Nederlandse bedrijven maken reclame op de spaarprogramma’s met als doel een verkoop te realiseren. De aangemelde consument op het spaarprogramma krijgt geld betaald voor het bekijken van de reclame. 

Hoe kan ik geld verdienen met spaarprogramma’s?

Allereerst meld je jezelf gratis aan bij een spaarprogramma. Natuurlijk verdien je meer geld als je je bij meerdere spaarprogramma’s inschrijft. Bekende spaarprogramma’s zijn Euroclix en Spaaractief. Het verschilt per spaarprogramma voor welke activiteiten je betaald krijgt. Voorafgaand bij het aanmelden worden alle mogelijkheden overzichtelijk weergegeven. Bij de meeste spaarprogramma’s ontvang je direct al geld op je account voor het aanmelden. 

Op de website van een spaarprogramma ontvang je een eigen mailbox. De reclame komt dus niet terecht in je privé mailbox. De e-mails die je ontvangt zijn voorzien van reclame. Voor elk geopende e-mail ontvang je punten, in werkelijkheid tussen de 1 en 5 cent. De mails hoef je enkel te openen en dus niet te lezen. Op deze manier kun je makkelijk punten sparen en inwisselen voor echt geld. Inwisselen is al mogelijk vanaf 10 euro aan gespaarde punten. 

Je hoeft uiteraard niet alleen op e-mails te klikken om online geld te verdienen met een spaarprogramma. Naast het lezen van e-mails zijn er namelijk nog vele andere mogelijkheden. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Klikken op banners
  • Klikken op reclame
  • Nieuwe leden werven
  • Wedden op voetbal
  • spelletjes
  • fruitautomaten

Met het aanbrengen van nieuwe leden verdien je ongeveer 2 euro per aangebracht lid. Op het spaarprogramma ontvang je een unieke link. De persoonlijke link kun je doorsturen om leden te werven. Wanneer iemand klikt op jouw link weet het spaarprogramma dat het nieuwe lid van jou afkomstig is. Door alleen vrienden en/of familie uit te nodigen kun je hiermee al snel 10 tot 50+ euro verdienen in korte tijd. 

Hieronder zie je meer voorbeelden van mogelijkheden om thuis online geld te verdienen met een spaarprogramma.

Spaarprogramma ingelogd
geld verdienen met spaarprogramma's de mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden geld te verdienen met een  spaarprogramma. Het aanbod van verdien methodes verschilt per spaarprogramma.

Waarom betaalt een spaarprogramma mij geld?

Op een spaarprogramma word je betaald voor het verrichten van kleine activiteiten. Deze activiteiten hebben veelal te maken met reclame-uitingen. Spaarprogramma’s bieden bedrijven namelijk de mogelijkheid reclame te maken tegen een vergoeding. Bedrijven willen op deze manier bijvoorbeeld de naamsbekendheid of verkoopomzet vergroten. De bedrijven hebben de hoop dat jij tijdens het lezen van een email toch een aankoop doet. Dat is de reden waarom jij betaald krijgt voor het bekijken van e-mails en klikken op reclame.

Op welke spaarprogramma’s kan ik mij aanmelden?

Er zijn vele spaarprogramma´s te vinden op het internet. Wij hebben zelf ook verschillende spaarprogramma´s uitgeprobeerd en daarmee makkelijk geld verdiend. Bij het bepalen van goede spaarprogramma’s wordt er gekeken naar:

  • Hoeveelheid geld dat je kunt verdienen.
  • Het totaal aantal mogelijkheden geld te verdienen met het spaarprogramma.
  • Het aantal e-mails waarop je dagelijks kunt klikken.
  • De snelheid van uitbetalen.

Meld je aan bij de volgende spaarprogramma`s:

Extra tip: Meld je aan bij zoveel mogelijk spaarprogramma’s. De spaarprogramma’s bieden verschillende mogelijkheden waarmee je geld kunt verdienen. Door je aan te melden op meerdere spaarprogramma’s, krijg je toegang tot meer verdien mogelijkheden.

Hoeveel geld kan ik verdienen met een spaarprogramma?

Met een spaarprogramma kun je met weinig moeite rond de 100 a 200 euro per jaar verdienen. Bij actief gebruik van meerdere spaarprogramma’s is het mogelijk 200 euro per week te verdienen. Bekijk ons blog artikel; Betrouwbaarheid voor meer informatie over de betrouwbaarheid van thuis online geld verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *