Inkomsten disclaimer

Inkomsten Disclaimer Thuis-Inkomsten.nl (Media Trade Center)

Laatst bijgewerkt op 3 november 2021.

Je erkent en gaat akkoord dat Thuis-Inkomsten.nl en Bas Steehouwer geen claims maakt of garanties geeft met betrekking tot hoeveel geld jij mogelijk gaat verdienen met door middel van onze ideeën, informatie, (betaalde) programma’s of strategieën.

Wij geloven niet in “Get-Rich-Quick” programma’s. Waar wij wel in geloven is hard/slim werken, waarde toevoegen en andere helpen. Het is ook met deze intenties dat wij onze programma’s en trainingen hebben ontworpen. 

Niets op deze pagina, op onze website(s) of in onze e-mails is een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten. De financiële nummers die hier genoemd worden, of op een van onze andere website’s of e-mails, zijn simpelweg schattingen of projecties gebaseerd op voorgaande resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden – Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

Het succes wat je kunt behalen met behulp van de door ons (zijnde Thuis-Inkomsten.nl) verstrekte informatie, tools en strategieën is afhankelijk van meerdere factoren. Het is voor ons niet mogelijk om te weten hoe goed jij het gaat doen, aangezien we jou niet kennen. We hebben geen idee van je achtergrond, “work ethic”, hoe dedicated je bent, je motivatie, je verlangens, je “level of luck”, je startcondities of je zakelijke kennen en kunnen. Daarom kunnen we niet garanderen dat je rijk werkt, het goed doet of je enige inkomsten gaat genereren. 

Als je vragen hebt dan mag je deze mailen naar: thuisinkomsten2018@gmail.com