Hoeveel mag je zwart verdienen in 2022?

hoeveel mag je zwart verdienen

Aangezien je dit artikel leest, is de kans groot dat je wilt weten hoeveel je zwart mag verdienen. Waarschijnlijk overweeg je dan ook te beginnen met een zwarte inkomstenbron en wil je geen problemen krijgen met de Belastingdienst.

Houd er rekening mee dat ik geen belastingadviseur ben en zwart geld verdienen illegaal is. Je loopt dus zeker het risico dat de Belastingdienst erachter komt waar je mee bezig bent en je een flinke boete moet betalen.

Als je echter toch een bijbaantje hebt of jezelf verhuurt en contant geld krijgt uitbetaald, zal ik je hieronder vertellen hoeveel je mag bijverdienen zonder belasting te hoeven betalen en problemen te krijgen.

Aangezien je tot een bepaald bedrag geen belasting hoeft te betalen en er manieren zijn waarmee je ontzettend veel geld kunt verdienen, is zwart verdienen eigenlijk helemaal niet nodig. Ik raad je dan ook zeker af zwart geld te verdienen en geen belasting te betalen.

Zwart geld verdienen en belasting ontwijken is verboden

Laat ik maar direct duidelijk zijn: zwart geld verdienen en het niet opgeven van je inkomsten is verboden. Als jij toch het risico wilt nemen, kun je hoge boetes verwachten van de Belastingdienst. Zij werken namelijk nauw samen met platformen zoals Marktplaats en Facebook. De Belastingdienst weet immers heel goed dat er veel personen zijn met zwarte bijverdiensten die proberen het betalen van belastingen te ontwijken.

Ik raad je aan gewoon legaal geld te verdienen en deze inkomsten aan te geven in je persoonlijke omgeving op de website van de Belastingdienst. Dit gaat je een hoop onrust en kopzorgen schelen. Aan het einde zal ik je dan ook nog even vertellen over een methode waarmee je makkelijk duizenden euro’s per maand kunt verdienen.

Hoeveel mag je zwart verdienen?

In principe is het dus niet toegestaan om zwart geld te verdienen. Je moet namelijk altijd aangeven wat je verdient. Het antwoord op de vraag hoeveel geld je zwart mag bijverdienen is dan ook 0,- euro. Echter mag je wel een bepaald bedrag verdienen, waarover je geen belasting hoeft te betalen. Dit bedrag geef je wel aan bij de Belastingdienst, maar je zult er dus geen belasting over hoeven te betalen. Men noemt dit belastingvrij verdienen in plaats van zwartwerken.

Dankzij aftrekposten hoef je geen geld te betalen over een bedrag van 8.750,- euro aan jaarlijkse inkomsten. Over het geld dat je extra verdient, betaal je 37,5% belasting.

Stel dat je 8.750,- euro verdient en hier 37,5% belasting over betaalt. Dit betekent dat je ongeveer 3250,- euro aan de Belastingdienst moet betalen. Echter kun je profiteren van heffingskortingen (belastingkortingen). Dankzij de algemene heffingskorting en arbeidskorting vervalt de 3250,- euro en betaal je dus eigenlijk 0,- euro belasting. Dit betekent dat je 8.750,- euro zwart kunt verdienen. Echter mag je geen zwart geld verdienen en zou je dus kunnen overwegen legaal geld te verdienen. Je hoeft dan niks te betalen als je je houdt aan deze grens.

Een boekhouder kan precies vertellen hoeveel je zwart mag bijverdienen in 2022

Houd er wel rekening mee dat de situatie kan verschillen per persoon. Misschien heb je al een baan, meerdere banen of krijg je AOW en vraag je jezelf af hoeveel je zwart mag verdienen. In dergelijke gevallen heeft de Belastingdienst andere regels opgesteld.

Het verstandigste kan zijn contact op te nemen met een boekhouder. Hij of zij kan exact vertellen hoeveel je zwart mag bijverdienen en hoeveel belasting je verschuldigd bent. Tevens kun je op deze manier profiteren van nog meer belastingvoordelen. Boekhouders weten immers alles over trucjes om minder belasting te hoeven betalen. In het geval van een bedrijf kun je bijvoorbeeld je bedrijfskosten verhogen, zodat je dit van de winst kunt aftrekken en je dus minder belasting hoeft te betalen over de winst. Extra investeringen zouden dan ook interessant kunnen zijn als je minder belasting wilt betalen. Dit is slechts één van de vele voorbeelden die de rijken gebruiken.

Hoeveel wit geld ik verdien dankzij het beste verdienmodel op internet

Je weet nu hoeveel zwart geld je mag verdienen, namelijk 0,- euro. Wel kun je beginnen met geld verdienen op internet, je inkomsten netjes opgeven en jaarlijks ongeveer 8.750,- euro verdienen zonder een rooie cent belasting te hoeven betalen.

Je kunt echter veel hogere inkomsten gaan verdienen als je met mijn verdienmodel aan de slag gaat. Met een hoog inkomen kun je gewoon je belasting betalen en je hele boekhouding uitbesteden. Tevens kun je een expert aannemen die ervoor kan zorgen dat je zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.

Een betere manier dan zwart geld verdienen is affiliate marketing. Bij dit verdienmodel is het de bedoeling dat je producten en diensten van anderen gaat promoten in ruil voor een deel van de winst. Je hoeft dus zelf geen producten te hebben of te verzenden. De kansen zijn écht enorm.

Iedereen mag geld verdienen met affiliate marketing. Het is ook niet moeilijk om ermee te beginnen. Je loopt in ieder geval niet het risico dat je wordt betrapt op zwartwerken, als je de inkomsten opgeeft.

Ik ben nog maar net begonnen als affiliate en verdien nu al aanzienlijke bedragen. Bekijk hieronder dus zeker even de introductievideo.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *