Hoeveel verdien je met 1 miljoen volgers op Instagram?

hoeveel verdien je met 1 miljoen volgers op Instagram

Instagram is een social media platform waar je content, zoals afbeeldingen en video’s op kunt delen. Ook kunnen personen je Instagram profiel gaan volgen, zodat zij altijd op de hoogte blijven van je nieuwste gedeelde content.

Als je momenteel op zoek bent naar een manier om online geld te verdienen, is er een kans dat je Instagram bent tegen gekomen. Dat is niet gek, want Instagram is een ontzettend goed platform om geld te verdienen. Het is ook niet moeilijk om hier geld mee te verdienen.

Logischerwijs vraag je jezelf nu af hoeveel geld je kunt verdienen met Instagram. Op deze pagina bespreek ik dan ook hoeveel je kunt verdienen met 1 miljoen volgers op Instagram.

Inkomsten 1 miljoen volgers op Instagram

Door het krijgen van volgers kun je geld verdienen met Instagram. Je kunt namelijk verschillende verdienmodellen toepassen als je weinig tot miljoenen volgers hebt.

Hoeveel je precies kunt verdienen met 1 miljoen volgers op Instagram is lastig te zeggen. Instagrammers gebruiken namelijk verschillende manieren om geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan merkdeals, gesponsorde content, eigen merchandise en affiliate marketing.

Als het jou lukt de 1 miljoen volgers te bereiken met je Instagram account kun je er vanuit gaan dat je hier tienduizenden euro’s per maand mee kunt verdienen. Het exacte bedrag is niet bekend. Dit ligt namelijk aan het type Instagram pagina, gekozen verdienmodel en het type volgers dat je hebt, kinderen, volwassenen of neppe.

Als je bijvoorbeeld een merkdeal aangaat wanneer je 1 miljoen volgers hebt, kun je voor één post 25.000,- euro verdienen. Als je echter affiliate marketing op Instagram toepast, en voor elk product t.w.v. 997,- euro dat wordt gekocht een commissie van 500,- euro verdient, dan kun je misschien in één dag wel 50.000,- tot 100.000,- euro verdienen via je Instagram storyline en je verhaal.

Op de pagina ‘geld verdienen met Instagram‘ vertel ik hoe je zelf een winstgevende Instagram pagina opzet. Met een nieuw Instagram kun je dezelfde dag nog geld verdienen als je de trucjes die ik bespreek gaat toepassen. Besef dus dat het echt niet nodig is 1 miljoen volgers te hebben om veel geld te kunnen verdienen op social media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *