Crypto met de hoogste staking vergoedingen op Bitvavo

Cryptomunt met hoogste staking Bitvavo

Investeren in crypto met de hoogste staking opbrengsten van Bitvavo kan erg interessant zijn. Door de juiste crypto te staken, kun je namelijk profiteren van hoge rentepercentages.

Onder lange termijn investeerders is crypto staking een populaire manier om passieve inkomsten te vergaren. Na één keer geld te investeren, worden iedere week op maandag om 12:30 de staking vergoedingen uitgekeerd in je account.

Lees verder en ontdek welke cryptomunten van Bitvavo het interessantst zijn om te staken.

Staking houdt in dat je helpt bij het beschermen en ondersteunen van een blockchain-netwerk. Door te staken, krijg je gratis tokens.

De hoogste staking opbrengsten op Bitvavo

Als eerste open je de website of app van Bitvavo. Vervolgens ga je naar het kopje “account”, klik je op “staking” en kies je voor de optie “inschakelen”. Hierna zullen staking opbrengsten automatisch worden uitgekeerd in je account, mits je investeert in een cryptomunt die mee doet aan het Proof of Stake mechanisme.

In de onderstaande tabel zie je welke cryptomunten op Bitvavo staking beloningen uitkeren.

CryptovalutaDe geschatte jaarlijkse staking opbrengsten
Litecoin (LTC)~0.79%
Bitcoin Cash (BCH)~0.89%
Bitcoin (BTC)~1.22%
Vechain Thor (VET)~1.24%
Ethereum (ETH)~1.93&
NEO (NEO)~2.58%
Tron (TRX)~3%
Cardano (ADA)~5%
Tezos (XTZ)~5.50%
Waves (WAVES)~5.50%
Ark (ARK)~6%
Dai (DAI)~6.10%
Tether (USDT)~6.10%
USD Coin (USDC)~6.10%
Icon (ICX)~10.50%
Ontology (ONT)~18.82%
Tabel van de geschatte jaarlijkse cumulatieve opbrengsten per crypto.

Zoals je kunt zien, is het staken van Ontology (ONT) het interessants, omdat je jaarlijks ongeveer 18.82% rente over je investering krijgt. Icon is met jaarlijks 10.50% rente ook een interessante munt om geld te verdienen met staking.

Naast een rentepercentage van 18.82% voor de crypto met de hoogste staking vergoeding, kan je nog meer geld verdienen als de koers stijgt. Het koersverloop van Ontology ziet er dan ook vrij gunstig uit. Op het moment van schrijven staat de koers op 0.54 terwijl deze twee maanden geleden nog op 2.1 stond. Dit zou betekenen dat je van een koersstijging van bijna 400% kunt profiteren, mocht de koers weer naar het oude niveau schieten.

Waarom staken bij Bitvavo?

Wanneer je op zoek bent naar een passief inkomen en geld kan missen om te investeren, kan het staken van crypto een goede optie zijn. Aangezien Bitvavo de grootste en goedkoopste van Nederland is, heb ik op dit platform het grootste gedeelte van mijn investeringen gestopt om te profiteren van de hoge staking opbrengsten van Ontology.

Het fijne van Bitvavo is dat je er crypto kunt staken, maar ook ieder moment crypto weer kunt omzetten naar euro’s. Op deze manier hoef je dus niet bang te zijn dat de koers daalt, terwijl je niet kunt uitbetalen.

Om zelf te beginnen met staken, maak je even een account aan bij Bitvavo. Als je dit via de onderstaande link doet, kun je het maximale aantal crypto krijgen voor je inleg, omdat je de eerste week over 1000,- euro geen handelskosten betaalt.

Meld je gratis aan bij Bitvavo via onderstaande link

Krijg direct toegang en start met crypto

Nu beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *