Is geld verdienen met enquêtes veilig?

Is geld verdienen met enquêtes betrouwbaar en veilig

Is geld verdienen met enquêtes veilig? Kan het daadwerkelijk betrouwbaar zijn zo makkelijk geld te verdienen? Dit zijn vragen die je nu waarschijnlijk in je hoofd hebt.

Ik kan goed begrijpen dat je twijfelt over de veiligheid van het invullen van enquêtes. Het is immers een erg makkelijke manier om een leuk extra salaris te verdienen.

Aangezien ik zelf ook een tijdje geleden geld heb verdiend door enquêtes in te vullen, weet ik dat het veilig is. Op deze pagina zal ik je enkele bewijzen laten zien. Het is dus zeker mogelijk geld te verdienen met deze methode.

Hoe weet je of het invullen van enquêtes betrouwbaar is?

Voordat ik ga laten zien dat ik geld heb verdiend met enquêtes en het ook daadwerkelijk op mijn bankrekening heb gekregen, zal ik je iets meer vertellen over het controleren van een enquête site op de betrouwbaarheid.

Als je op internet gaat zoeken naar “geld verdienen met enquêtes” kom je allerlei enquête sites tegen. Misschien krijg je ook regelmatig advertenties te zien op social media. Echter dien je wel te letten op een aantal punten om te controleren of het om een vellige site gaat, namelijk:

  • Is het gratis om mee te doen aan het invullen van de enquêtes?
  • Hoe groot is de enquête panel en wie zit er achter?
  • Krijg je realistische beloningen voor het invullen van de enquêtes?

Door op de tekstlink hierboven te klikken ga je direct naar een aantal veilige enquête sites die ik zelf ook heb uitgetest.

Hieronder zal ik de punten om de veiligheid te controleren kort met je bespreken. Het is belangrijk dit te controleren. Onbetrouwbare enquête sites zijn namelijk aan maar uit op je persoonsgegevens en willen deze doorverkopen. Je zult het geld wat je verdient, dan ook nooit uitbetaald krijgen, terwijl de oplichter geld verdiend.

Is het gratis om mee te doen?

Als het om een veilige enquête site gaat, dan is het altijd gratis om je aan te melden. Niemand gaat immers geld vragen aan iemand terwijl jij werk voor hun gaat verrichten.

De bedrijven achter de enquêtes willen hun producten en diensten verbeteren aan de hand van zoveel mogelijk ingevulde enquêtes. Het zal dan vreemd zijn als je opeens geld moet betalen om geld te kunnen verdienen.

Je betaalt dus niks voor het invullen van enquêtes aan een veilige aanbieder. Wordt er toch om geld gevraagd? Dan weet je dat het onbetrouwbaar is en je beter naar een alternatief kunt zoeken.

Hoe groot is de enquête panel?

Als je wil beginnen met het invullen van enquêtes, dan kun je een keuze maken uit duizenden enquête panels.

Persoonlijk raad ik je aan te beginnen met grotere enquête panels die al een reputatie hebben. De kans is namelijk groter dat een bedrijf dat al jaren mee gaat veiliger is dan een enquête panel die net om de hoek komt kijken.

Ook kun je onderzoek doen naar de enquête panel. Kijk bijvoorbeeld of de bedrijfsgegevens zijn te vinden op hun website. Aangezien een enquête site een dienst levert, zijn ze namelijk verplicht de bedrijfsgegevens op hun site te vermelden.

Bovendien kun je kijken naar recensies op Trustpilot en het internet. Van de grote enquête panels zie je voornamelijk positieve reviews. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat zij veilig zijn.

Krijg je realistische beloningen?

Het invullen van vragenlijsten en het delen van je mening kan een makkelijke en leuke manier zijn geld te verdienen. Je dient er echter rekening mee te houden dat je er enkel een leuk bedrag mee kunt bijverdienen. Je kunt dus geen fulltime inkomen en duizenden euro’s per maand verdienen. Dit kan misschien alleen lukken door je aan te melden bij honderd enquête sites, en dus ook veel enquêtes in te vullen.

Zodra je een advertentie ziet van een enquête site welke je belooft duizenden euro’s per maand te betalen, is het niet veilig. Simpelweg heeft een enquête panel niet zoveel vragenlijsten die ingevuld moeten worden.

Vragenlijsten kunnen zeer uitgebreid zijn. Je zult bijvoorbeeld verschillende reclamevideo’s moeten bekijken en je oordeel moeten geven. Voor een erg lange vragenlijst kan je tien euro verdienen. Echter ben je dan wel langer dan een uur bezig en is dit ook gelijk het plafond op je inkomsten.

Mijn bewijzen dat geld verdienen met enquêtes veilig is

Zoals ik je hierboven heb verteld is het dus veilig om geld te verdienen met enquêtes. Zelf heb ik ook een tijd enquêtes ingevuld op Opinieland.nl. Om je nog even te laten zien dat het daadwerkelijk veilig is, zal ik je hieronder twee printscreens laten zien van mijn uitbetaling op deze enquête panel.

veilige site voor enquêtes
betrouwbare uitbetaling naar bankrekening

Het komt er op neer dat ik tien euro aan punten heb opgespaard, heb laten uitbetalen naar mijn PayPal rekening en vervolgens heb laten uitbetalen naar mijn bankrekening. Mocht jij geen PayPal rekening of creditcard hebben, dan kun je echter ook gewoon kiezen voor een cadeaubon van Bol.com of Zalando.

Bekijk ook nog even de onderstaande video over de betrouwbaarheid van geld verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *