Wanneer ben je multimiljonair?

Wanneer ben je multimiljonair

Technisch gezien ben je een multimiljonair wanneer je een vermogen van minimaal 2.000.000,- euro (€2 miljoen) vergaard hebt.

Met een saldo van één miljoen euro ben je een miljonair en met een saldo van meerdere miljoenen ben je dus een multimiljonair. De “multi” in multimiljonair staat in dit geval voor “meerdere” miljoenen.

Voor de bekendste theorie om te bepalen wanneer je multimiljonair bent, maakt het niet uit of jouw 2.000.000,- euro op de bank staat, geïnvesteerd is of in een huis is gestoken. Simpelweg heb je dus minstens twee miljoen euro nodig om een multimiljonair genoemd te mogen worden. Wel moet rekening worden gehouden met de aftrek van kosten en schulden.

Hoewel je al een multimiljonair bent vanaf een totaal vermogen van 2.000.000,- euro raad ik je echter aan een hoger doel te stellen. Je zult namelijk pas écht het leven leiden van een multimiljonair of rijk persoon wanneer je helemaal geen (geld)zorgen meer hebt.

Wanneer ben je multimiljonair op papier?

Eigenlijk zijn er twee manieren om te bepalen wanneer iemand een multimiljonair is.

Ten eerste kan worden gekeken naar alle bezittingen en schulden van een persoon. Wanneer iemand bijvoorbeeld een huis, een auto, een spaarrekening en andere bezittingen met een gezamenlijke waarde van €2,1 miljoen euro heeft, maar bijvoorbeeld zijn of haar studieleningen, hypotheek en andere schulden moet betalen met een gezamenlijke waarde van €0,2 miljoen euro, dan is diegene op papier geen multimiljonair. Het uiteindelijke totale vermogen komt namelijk uit op een bedrag van €1,9 miljoen euro. De waarde van je bezittingen moeten dus altijd boven de €2 miljoen euro blijven uitkomen wanneer de schulden eraf worden getrokken om de naam van een multimiljonair te mogen krijgen.

Daarnaast is volgens een andere theorie een persoon geen multimiljonair wanneer zaken, zoals een huis en auto worden meegeteld. Dit zijn namelijk zaken waar moeilijk een exacte waarde aan kan worden gegeven en waarbij het lang duurt het te verkopen, en dus de waarde ervan in handen te krijgen. Volgens deze theorie geldt dat je een multimiljonair bent wanneer de waarde van je spaarrekening, contanten en de investeringen in crypto, aandelen en beleggingsfondsen uitkomen op een bedrag van boven de €2 miljoen euro na aftrek van verplichte uitgaven en schulden.

Verkijk je dus niet te snel op iemand die in een groot huis woont, een dure auto rijdt en dure merkkleding draagt. Misschien worden deze zaken nog afbetaald via leningen waardoor die persoon eigenlijk geen multimiljonair is. Iemand kan lijken op een multimiljonair, maar in werkelijkheid zit dat misschien heel anders.

Waarom veel mensen met €2 miljoen euro zich niet écht multimiljonair kunnen voelen

Een multimiljonair heeft 2.000.000,- euro in zijn of haar bezit. Voor sommigen mensen is dit een gigantisch bedrag waar zij nooit van durven te dromen. Persoonlijk zijn mijn dromen groter, en ik raad jou ook aan een hoger doel na te streven. De realiteit is namelijk dat je met twee miljoen euro nog niet de vrijheid zult hebben die je momenteel misschien wenst te realiseren.

Laatst zat ik met mijn ouders aan tafel toen ik zei “ik ga geen miljonair worden”. Mijn vader en moeder keken mij met grote ogen aan en zeiden “maar je zei altijd dat je miljonair zou worden”. Ik zei “nee papa en mama, ik word “multi-multi miljonair”.

Een vermogen hebben van 2 miljoen euro is lang niet zo geweldig als dat door vele mensen wordt gedacht.

Persoonlijk zie ik bijvoorbeeld een rijk persoon als iemand met een huis van een paar miljoen met een Ferrari of Lamborghini voor de deur en een jacht in de haven. Dit is naar mijn idee echter niet goed te veroorloven voor een multimiljonair die 2 miljoen euro heeft. Eigenlijk behoor je gewoon tot de hogere middenklasse met een vermogen van 2 miljoen euro. In mijn ogen heb je zeker 10 tot 30 miljoen euro nodig om ultieme vrijheid te kunnen ervaren, te kunnen staan en gaan waar je maar wilt en dus het echte miljonairsleventje te kunnen ervaren.

Hoe word je zelf een multimiljonair met mijn ultieme verdienmodel?

De wereld waarin wij momenteel leven biedt ons talloze mogelijkheden gigantische vermogens te vergaren en multimiljonair te worden.

Hedendaags stoppen jonge gasten met school en vele rijke personen hebben zelfs een hekel aan het huidige schoolsysteem. Dit komt, omdat school je vrijwel niets leert over de omgang met geld, en het vergaren van veel geld. Om een multimiljonair te worden, is veelal meer nodig dan alleen naar school gaan en een baan nemen.

Persoonlijk houd ik mij voornamelijk bezig met online ondernemen en investeren om multimiljonair te worden. Wanneer je namelijk de grote massa wilt bereiken, dan moet je logischerwijs aanwezig zijn op de plekken waar de massa ook komt. Dat kan in een winkelcentrum ergens in Nederland zijn, maar toch blijft de hoeveelheid geld dat je hier kunt verdienen zeer beperkt. Daarom kun je in mijn ogen beter het internet gaan domineren.

Hiermee bedoel ik dat je websites en webshops kunt opbouwen om miljoenen mensen te bereiken. Naast de Nederlandse markt kun je online ook veel makkelijker de internationale markt betreden. Bovendien verkochten personen hun website en zijn daarmee in één klap multimiljonair geworden.

Je zou bijvoorbeeld kunnen overgeven om met affiliate marketing te beginnen. Dit is het verdienmodel waarmee ikzelf ook mijn inkomen verdien. Momenteel verdien ik al aanzienlijke bedragen, en ik ben er nog niet eens lang of veel mee bezig geweest.

Genoeg gasten verdienen dankzij affiliate marketing honderdduizenden euro’s per maand. Ook Nederlanders doen het goed in de affiliate marketing wereld. Denk bijvoorbeeld aan de 30-jarige Jacko Meijaard uit Zeeland. Naar aanleiding van zijn verhaal ben ik met affiliate marketing begonnen en ben ik momenteel op weg naar succes. Ik raad je dan ook aan zijn volledige verhaal hieronder te bekijken en ook te beginnen.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Ps. Multimiljonair worden maakt het leven makkelijker en soms beter. Als multimiljonair kan je bijvoorbeeld een stuk gezonder gaan leven. Bedenk maar eens dat gezondere voedingsmiddelen een stuk duurder zijn en sommige mensen geen geld hebben om de rekeningen van de tandarts te kunnen betalen. Bovendien hoef je jezelf minder zorgen te maken om alles en iedereen, mits je goed met je miljoenen om kan gaan natuurlijk. Vergeet niet dat multimiljonair zijn niet alles is in dit leven. Liefde, dankbaarheid, gezondheid en dergelijke dingen zijn ook belangrijk. Er zijn genoeg multimiljonairs die dit niet hebben.

Ik ben benieuwd wanneer jij je multimiljonair voelt. Laat het hieronder weten in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *