Veel geld verdienen als ZZP

Gebruik mijn verdienmodel!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Veel geld verdienen als ZZP

Veel geld verdienen als ZZP’er? Er zijn talloze manieren om geld te verdienen als ZZP (zelfstandige zonder personeel). Echter starten veel ZZP’ers een eenmanszaak, maar werken uiteindelijk erg hard om de vaste lasten te kunnen betalen. Een groot deel van de zelfstandigen hebben zelfs schulden.

Het verdienmodel dat ik zelf gebruik om geld te verdienen als ZZP, raad ik je van harte aan als je op een relaxte manier veel geld wilt verdienen als ZZP’er.

Waarom geld verdienen als ZZP’er?

De meeste mensen willen wel geld verdienen als ZZP’er. Je bent dan zelfstandig en hebt dus geen baas om je heen hangen. De vrijheid om te kunnen staan en gaan waar je wil, vind ik zelf ook geweldig.

Echter kiezen veel ZZP’ers voor het verkeerde werk. Ze werken namelijk tegen een uurtarief. Ik ben geen fan van “uurtje factuurtje”, omdat je uren moet blijven maken om geld te verdienen. Als je een keer ziek wordt of op vakantie gaat, komt er dan ook geen geld binnen.

Sinds enkele jaren ben ik zelf aan het werk gegaan als ZZP. Het mooie is dat ik niet veel hoef te werken om veel geld te verdienen. Het nadeel ten opzichte van een normale baan is dat je zelf Belasting en pensioen zaken moet regelen. Dat kun je echter ook uitbesteden aan een adviseur.

Op deze pagina vertel ik je over het ultieme verdienmodel waarmee jij veel geld kunt gaan verdienen. Je kan dit gewoon doen als ZZP, vanuit huis en op de plekken die je zelf wilt.

Hoe kun je veel geld verdienen als ZZP?

Het verdienmodel waarmee je veel geld kunt verdienen als ZZP is affiliate marketing. Als affiliate promoot je producten en/of diensten in ruil voor een bepaalde percentage van de verkoopprijs.

Je hoeft alleen maar producten te promoten, en dus niet zelf producten te verkopen. Geld verdienen als affiliate heeft dan ook meerdere voordelen, zoals:

  • Je hoeft geen producten te maken
  • Je hoeft geen producten te kopen
  • Je hoeft geen producten te verzenden
  • Je hoeft geen klantensupport te regelen

Iedere affiliate marketeer krijgt een unieke link waarmee de producten kunnen worden promoot. Doordat jij jouw unieke linkje gebruikt tijdens het promoten, weet het affiliate programma dat jij een bezoeker hebt doorverwezen en jij dus geld uitbetaald moet krijgen bij het realiseren van een verkoop.

Een lonend product uitkiezen ter promotie

Je kunt jouw eigen ZZP business opstarten in alle markten. Of het nou fysieke producten, digitale producten, diensten of memberships zijn: wat je ook maar kunt bedenken, je kunt het promoten als affiliate.

Er zijn veel affiliate netwerken zoals PayPro en Daisycon waar je de producten en affiliate links kunt vinden. Daarnaast hebben bijna alle bedrijven en websites een eigen ‘verborgen’ affiliate programma. Bol.com en Booking.com bijvoorbeeld.

Het aanmelden als affiliate bij een netwerk is gratis, en binnen enkele minuten gebeurd. Vul tijdens het aanmelden ook even je KvK gegevens in, zodat ze weten dat je geld verdient als ZZP, en dus facturen nodig hebt voor de administratie.

Kies een affiliate product uit om te promoten waar jij zelf interesse in hebt. Over deze producten kun je meer vertellen en wordt het leuker om te promoten. Een lonend product kan van alles zijn. Tijdens het coronavirus verdien ik bijvoorbeeld veel geld in markten als: thuis geld verdienen, thuis sporten, thuis vermaak en mindset.

Als ZZP’er en affiliate marketeer verdien je dus geld voor elke succesvolle promotie. Er zijn meerdere manieren om je gekozen affiliate product te gaan promoten onder je doelgroep.

Hoe kun je beginnen promoten als affiliate

Geld verdienen als affiliate geeft je veel mogelijkheden. De producten kun je op allerlei online media gaan promoten.

 Dit zijn enkele platformen die ik graag inzet om veel geld te verdienen als ZZP:

  • Websites en blogartikelen
  • Sociale media: Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn
  • Groepen en online forums
  • Advertenties op Facebook, Instagram en Google

Het hoeft geen geld te kosten om te beginnen als affiliate. Naarmate je meer geld verdient, kun je zaken uitbesteden om nog meer geld te verdienen als ZZP.

Start je blog, maak socials aan en wees zichtbaar

Een goede manier om geld te verdienen als ZZP is door een eigen website/blog op te starten. Door blogartikelen te plaatsen op je website, zal je gratis bezoekers krijgen via Google.

Als je nieuwe blogartikelen blijft publiceren, zal je steeds meer bezoekers op je website krijgen en dus ook steeds meer geld verdienen. Aan het einde van elke artikel plaats je namelijk je affiliate linkje, zodat bezoekers een product via jou gaan kopen.

Blogs hoef je eenmalig online te zetten waarna deze in de zoekresultaten van Google blijven staan. Zo kun je dus nog lange tijd passieve inkomsten blijven verdienen.

Naast het bloggen, kun je ook sociale media kanalen aanmaken. Plaats hier relevante content op, bijvoorbeeld verwijzingen naar je blogartikelen. Ook kun je lid worden van relevante Facebook groepen en hier je artikelen of directe affiliate links delen.

Het doel van mijn verdien methode is simpelweg om zo veel mogelijk gratis bezoekers te krijgen en waarde te delen. Hoe meer mensen op je affiliate links klikken, hoe meer geld je verdient als ZZP.

Veel geld verdienen als ZZP: volg de gratis training!

Je hebt nu kort gelezen hoe je veel geld kunt verdienen als ZZP’er en affiliate marketeer.

De mogelijkheden in affiliate marketing zijn tegenwoordig extreem. In mijn beleving kan iedereen dit. En je kunt er echt veel geld mee verdienen zonder dat het je perse veel tijd hoeft te kosten.

In Jacko Meijaard zijn “Affiliate Marketing Revolutie” webinar vertelt hij hoe je vandaag nog je eerste inkomsten kunt verdienen als affiliate marketeer.

Via de onderstaande knop kun je jezelf nog gratis inschrijven voor de eerstvolgende affiliate training:

Meer geld verdienen als ZZP’er

Eelco de Boer heeft een video geplaatst over hoe je meer geld kan verdienen als ZZP’er. De mogelijkheden om je business op te schalen/te verbeteren worden hierin besproken.

Hieronder kun je de YouTube video bekijken:

Misschien was je hier naar op zoek?

4 reacties op “Veel geld verdienen als ZZP

  1. Het is inderdaad een manier van veel geld verdienen als ZZPer. Het moet je ook wel een beetje liggen. Ik heb nl gemerkt heb dat er een hoop bloggers zijn die dit doen, (vooral de dames met beauty-blogs… die artikelen gratis thuisgestuurd krijgen om te testen of met linken naar de artikelen werken) Die blogs lezen vaak niet fijn. Het gepromoot van de artikelen wordt daarbij soms zo overdreven dat het mij tegenstaat dit soort logs te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *